Ксенія Мішина випадково засвітила справжнє прізвище сина: мимохідь розкрила своє минуле. подробиці

Ксенія Мішина завжди дуже щиро спілкується зі своїми передплатниками. Єдине, про що досі мовчить артистка - минулі відносини.

Ксенія Мішина. Героїня цього матеріалу пройшла непростий шлях до створення своєї сім’ї. Після участі в шоу “Холостячка “, зірка серіалу “Фортечна ” наша нарешті свою любов – Олександра Еллерт.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт. Фото взято на просторах мережі.

У ці відносини Ксенія прийшла не одна. У неї вже був 7-ми річний син, який народився, не знаючи свого батька. Так вийшло, що на частку Мішиной випало непросте випробування. Актриса дізналася, що таке рукоприкладство з боку мужики …

Ксенія Мішина. Фото взято на просторах мережі.

Артистка не приховує, що навмисне не розповідає дитині про батька і не дає спілкуватися з ним. Вся справа в тому, що вона вважає неприпустимим потроювати зустрічі з людиною, яка на неї колись підняв руку.

За словами Ксенії, вона буде не проти зустрічей Платона з батьком після того, як хлопчикові виповнитися 18 років і він сам, як повнолітній зможе приймати рішення.

Холостячка Ксенія Мішина любить балувати свого сина.

Але на сторінці свого Інстаграма, знімаючи змагання дитини, Ксенія випадково дала зрозуміти, яка справжнє прізвище у Платона.

Її озвучили, нагороджуючи сина екс-холостячки.

Ксенія Мішина розкрила таємницю прізвища сина.

Виявляється, у Платона таке ж прізвище, як і у Ксенії. Жінка не виходила заміж, коли народжувала дитину. Тому було вирішено дати йому прізвище її сім’ї.

Що стосується батькові, його артистка продовжує зберігати в секреті.