Худюща красуня в непристойному міні: Леся Никитюк в шортах налякала худорбою

Леся Никитюк - висока і довгонога. Завдяки такому зростанню (1,8 м) вона струнка і ніколи не страждала від зайвої ваги. Однак на останніх фото все злякалися її худорбі.

У Інстаграм-акаунті в розділі “Історії ” Никитюк виклала фото, де вона позує на природі. Дівчина одягнена по-літньому – в шортах, топі і капелюсі.

Фанати звернули увагу на те, яка ж у артистки фігура – осина талія, довгі стрункі ніжки, худі руки, харизма і посмішка на додачу.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Варто відзначити, що недавно артистка поскаржилася, що знову хотіла б полетіти у відпустку. Це вже буде не перший політ Никитюк в теплі краї в цьому році. Вона як мінімум тричі була за кордоном на курортах з початку січня.

Мабуть, артистка хоче жити на відпочинку, і лише час від часу прилітати на батьківщину, щоб трохи попрацювати в улюблених проектах.

Відзначимо, Леся Никитюк народилася в місті Хмельницький 19 жовтня 1987 року. Як і всі закінчила школу, потім навчалася в Хмельницькій гуманітарно-педагогічної академії. Брала участь в студентських капусниках і вечірках. Популярна «телеблондінка» іронічно називає себе “сільської левицею “.

Але її образ надутим пустушки дуже оманливий: за її плечима успішний досвід у багатьох шоу-проектах. У 2009 році Леся разом з подругою Ольгою Панасенко почала виступати в шоу Дяді Жори “Бігуді Шоу “.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Відзначимо, що зараз Леся Іванівна Никитюк – головна ведуча Нового каналу. Її колегою є не менш популярний і відомий шоумен Сергій Притула, з яким їй нерідко приписують роман.

Офіційно Леся Никитюк самотня. Подейкують, що у зірки все ж є обранець, але вона приховує його від зайвих очей.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.