Настя Приходько перестала захищати Костянтина Меладзе і розповіла правду про стосунки: “Робота з ним була “

Анастасія Приходько раптово для себе виявилася причетною до скандалу з Костянтином Меладзе. Артистка розповіла про свої стосунки з продюсером.

Анастасія Приходько – яскрава артистка, яка вже давно блищить на сцені. Зірка була і на Євробачення, і в рядах громадських українських активістів.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько на Євробаченні. Фото взято на просторах мережі.

Артистка не тільки зарекомендувала себе, як талановиту співачку, а й блогершу. Вона веде сторінку в Інстаграме, де розповідає про подробиці життя.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько. Фото взято на просторах мережі.

Але зараз Насті не до пліток і скандалів, адже зовсім недавно вона стала мамою. Малюка показала шанувальникам і почала активно ділитися фото і відео з декрету.

Анастасія Приходько показала сина
Анастасія Приходько показала сина. Фото взято на просторах мережі

Проте, шоу-бізнес, так і не відпустив новоспечену породіллю цілком зайнятися побутом. Новий скандал з Костянтином Меладзе зачепив і цю співачку.

Нагадай, Ані Лорак в програмі “Доля людини ” натякнула, що відомий продюсер і композитів мав свого часу на неї види, а так же нібито пропонував допомогу в розвитку за рахунок любовних утіх.

Ані Лорак
Ані Лорак на програмі “Доля людини”.

У свою чергу Приходько висловила неоднозначну позицію, щодо цієї ситуації.

Каті Осадчій в програмі “Світське життя ” співачка розповіла, що якби до неї хтось посмів чіплятися – вона б терпіти не стала:

“Я б вдарила “, – розповіла Приходько

Проте, артистка розповіла, що відносини з Костянтином Меладзе у неї були надто напружені. Про них поки не готова говорити.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.