Наталя Могилевська зізналася, скільки кілограмів скинула за тиждень: може не голитися налисо

Нещодавно співачка і продюсер Наталя Могилевська посперечалася з блогером Анітою Луценко, що за менше ніж місяць схудне на 4 кілограми. Поки початок дієти належить.

Як зізналася співачка, за перший тиждень схуднення на її вагах мінус 1,5 кг, а це значить, є всі шанси схуднути на 4 кг до 26 червня.

Відзначимо, що якщо Наталя не схудне, то вона пообіцяла поголити голову налисо, і навіть уявила, як буде виглядати в новому амплуа.

Тепер публіка з цікавістю стежить за тим, чи вийде у Наталії привести себе в форму

Відома українська співачка Наталія Могилевська на особистій сторінці в інстаграме майже щодня ділиться повідомленнями або розповідає в інстаграм-сторіз інформацію про своє схудненні. Днями зірка поділилася черговими результатами праці над собою.

Тепер вона важить на півтора кілограми менше, ніж важила до схуднення

Виконавиця розповіла, що довго не виходила на зв’язок, оскільки була на гастролях. Але це не вплинуло на дотримання дієти. Через тиждень після початку схуднення Наталя Могилевська скинула 1,5 кілограма.

Наталя Могилевська зізналася, скільки кілограмів скинула за тиждень з новою дієтою Аніти Луценко
Наталя Могилевська зізналася, скільки кілограмів скинула за тиждень з новою дієтою Аніти Луценко

Відзначимо, недавно Наталя Могилевська в одному зі своїх інтерв’ю зізналася, що їй не подобається її вага, і зараз вона значно більше важить, ніж хотілося б. Тому вона вирішила схуднути до дня народження, щоб влізти в своє найулюбленіше плаття, яке поки тільки висить в шафі.

Наталя Могилевська в рожевому брючному костюмі прогулялася по Києву
Наталя Могилевська в рожевому брючному костюмі

Тепер шанувальники чекають 26 червня, щоб побачити результати схуднення телезірки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.