Співачка МакSим в комі: апарат ШВЛ не справляється, лікарі підозрюють нову хворобу. Які шанси одужати?

Співачка Марина Максимова потрапила в клініку з діагнозом пневмонія 15 червня. Лікарі оптимістично були налаштовані, але стан погіршився.

Співачка МакSим в житті пережила вже багато прикростей після аварії в квітні 2019 року. Дівчина отримала багато дрібних травм, була вся в гематомах і саднах, але їй вдалося реабілітуватися і навіть знову почати виступати на сцені.

Марина Максимова
Марина Максимова

Чому МакSим в комі: хронологія подій

15 червня артистка опублікувала своє останнє фото в Інстаграме: вона вже перебувала під крапельницями. За 4 дні до цього співачка відчула нездужання. У своїй публікації Марина просить вибачення у фанатів за скасування виступу. Зірка повинна була дати концерт 19 червня.

Уже в клініці співачку ввели в штучну кому і підключили в ШВЛ. Тепер, коли легкі вражені на 100%, Марину планують підключити до ЕКМО.

Суть роботи механізму апарату наступна: у пацієнта забирають кров, проганяють через апарат, насичують її киснем і повертають назад.

Лікарі оцінюють стан зірки, як важкий і вважають, що шансів вижити небагато: 1 до 10.

Так само запідозрили у знаменитості деякі симптоми, які можуть вразити печінку.

сім’я МакSим

Марина – двічі мама. У 2009 році вона народила дочку від свого звукорежисера, але всього через 2 роки пара розлучилася. У жовтні 2014 року МакSим народила другу дочку, Марію, від бізнесмена Антона Петрова.

Цей шлюб прожив рівно рік. З 2015 відомо, що у Марини чоловіка немає, зате був співмешканець, ім’я якого замовчується самою співачкою.

З батьками теж не все так просто: відомо, що батько довгий час боровся з онкологією. У 2018 році було відомо, що у чоловіка була 4-я стадія.

 

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.