Як виглядає і чим займається єдина дочка Віктора Павлика і чому співак її до сих пір ховає

Віктор Павлик вже в четвертий раз став батьком сина, але раз доля вже подарувала прекрасну дочка. Дізнайтеся, чим живе молода жінка.

Віктор Павлик. Герой цього матеріалу дуже довго шукав свою половинку. Нарешті артист зустрів Катерину Репяхову, з якої практично нерозлучний.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

До шлюбу зі своїм концертним директором, Віктор мав уже досвід серйозних стосунків. Він був уже кілька разів одружений.

Її звуть Христина

Про дочки Віктора Франковичу відомо мало. Вона вже давно виросла і стала матір’ю.

Віктор Павлик зі своїми трьома дітьми

Сам Віктор каже, що Христина завжди була тихою і навіть зараз залишається непублічною людиною. Живе в Україні, але не під прізвищем батька. Дівчина вийшла заміж і тепер вона Василець.

До речі, в 2013 році ощасливила батька онуком.

Віктор Павлик з дочкою і внуком

Мамою Крістіна стала в 26 років.

Хто народив Віктору Павлику дочка?

Про свій другий шлюб співак багато не говорить. Відомо, що на матері Христини він був одружений до 1995 року. Сама ж дівчинка народилася в 1987 році.

З дружиною і дитиною постійно не проживав, так як працював в Тернополі, а його обраниця виховувала дочку в іншому місті. В основному сім’я бачилася по вихідним. Проте, Христина знайома зі своїми братами.

Після розірвання свого другого шлюбу, Віктор Павлик одружується на танцівниці Ларисі Созаевой. Жінка вийшла з тіні, так як в соціальних мережах повідала історію свого розриву з артистом і не втрималася розповісти про їх зв’язок з Репяховой Катею.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.