Як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль і чому поп-діва вважає за краще про неї не говорити

Коли Тіна Кароль була ще одружена, вона не раз розповідала про стосунки зі свекрухою. З відходом Євгена про неї навіть не згадує.

Євгенія Огіра Герасимчука в 2013 році. Тіна залишилася одна в оточенні родини. Через 40 днів знову сталося горе: чи не стало свекра артистки.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Поп-діва і які раніше не хвалилася ідеальними відносинами зі свекрухою. Зірка розповідала, що раз їй навіть довелося вислухати від мами обранця зауваження з приводу котлет, які чомусь не вийшли у співачки.

Як звуть і як виглядає свекруха Тіни Кароль?

Уже немолоду жінку звати Раїса Петрівна Огір. Вона народилася в 1952 році, і довгий час провела в шлюбі з батьком Євгена.

Як повідомляє видання Vesti.ua, в 2014 році поп-діва згадувала коханого чоловіка без його матері.

Могила Євгена Огіра. Фото взято на просторах мережі.

Журналісти зустріли Раїсу Петрівну, коли вона приходила провідати могилу Євгена Огіра. Принесла з собою охайний, але невеличкий букетик гвоздик для сина і чоловіка. Принесла з собою паски і дві тарілки (Євгенія не стало 28 квітня – це час часто збігається з великодніми тижнями). Говорити багато з представниками ЗМІ не захотіла, йшла плакати.

Слідом приїхала в супроводі кортежу сама співачка, але жінки розминулися. Тіна Кароль приїхала провідати могилу чоловіка в супроводі брата. Місцеві працівники її часто тут бачать. Ходить на кладовищі в непомітною одязі, що б не привертати уваги.

Артистка зараз в інтерв’ю навіть і не згадує про відносини зі свекрухою.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.