Розведений Святослав Вакарчук розповів про відносини з юною Віталіною Мусієнко: концерти дає тільки з нею

Святослав Вакарчук в цьому році став холостяком: після 20 років шлюбу розійшовся з дружиною Лялею Фонарьова.

Святослав Вакарчук записався до лав завидних женихів, але мабуть, не надовго, адже біля нього вже помітили молоду особу. Ефектна брюнетка може підкорити не тільки красою, але й сильним голосом.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Хто така Віталіна Мусієнко?

Дівчина стала відома для українців завдяки проекту “Голос країни “. Там вона і познайомилася зі Святославом Вакарчуком. Музикант був її наставником.

Тепер знаменитості разом виступають на сцені, а лідер “Океану Ельзи ” допомагає молодій співачці розвивати талант і кар’єру.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Разом зірок естради помітили на популярному київському фестивалі “Atlas Weekend “. Перед виступом Святослав все-таки вирішив розповісти детальніше про свої стосунки з молодою Віталіною.

Поділився артист своїми думками на брифінгу.

Співак активно відмовлявся від всіх питань про відносини з Віталіною. Навіть скромно сказав, що дівчина приїхала виступити, що б заспівати 2-3 пісні.

Після цього додав, що все, що говорять про його зв’язки з Мусієнко – чутки і плітки. Між ними – тільки робочі відносини. Так само Святослав додав, що вважає Віталіну дуже талановитою дівчинкою.

Чому Святослав Вакарчук розлучився з дружиною?

Коментувати причини розлучення співак відмовляється до цього дня. Вважає це дуже особистою темою, яку не хоче виносити на публіку. Сама Ляля так само не поширюється про особисте життя.