У Мережі показали нову пасію Вакарчука, через яку він розлучився з дружиною після 20-ти років спільного життя

в червні 2021 року музикант і політик Святослав Вакарчук повідомив про розлучення з дружиною Лялею Фонарьовою. Причину розставання він не назвав.

Святослав Вакарчук розлучився зі своєю дружиною Лялею після 20-ти років спільного життя. Вони познайомилися, коли Вакарчук був звичайним студентом, і ні про яку світову славу не було й мови. Так, Ляля Фонарьова стала єдиною жінкою в житті артиста.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Визнання Вакарчука про розлучення з дружиною вразило публіку. Артист не став вдаватися в подробиці, але зазначив, що вони з Лялею і раніше дуже близькі люди.

Нова пасія Вакарчука

Журналісти програми “Викриття ” на телеканалі LIVE з’ясували, з ким у артиста з’явилися нові відносини і що стало ймовірною причиною розлучення Святослава і Лялі.

Під час недавнього гастрольного туру групи “Океан Ельзи” Вакарчука помітили в компанії молодої дівчини. Вони трималися за руки, обнімалися і не приховували почуттів.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко
Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Цією дівчиною виявилася Віталіна Мусієнко – переможниця 6 сезону “Голосу країни”. Саме на цьому проекті В’ячеслав і Віталіна познайомилися. Артист став наставником молодої виконавиці.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко
Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Варто відзначити, що раніше Святославу Вакарчуку приписували роман зі співачкою Крістіною Соловій. Хоча самі артисти цей зв’язок заперечують, факти говорять самі за себе. Так, Христину і Святослава неодноразово бачили на світських заходах. Крім того, вони опинилися в один і той же час, в одному і тому ж місці на закордонному курорті. Ймовірно, Вакарчук і Соловій були в романтичній подорожі.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.