Як виглядає 42-річна Ані Лорак без макіяжу і накладних вій: співачка показала, як вік змінив обличчя

Ані Лорак - популярна співачка, яка не виходить у світ без макіяжу. Подивіться, як виглядає натуральна краса.

Ані Лорак – чарівна співачка, яка вже не перший рік підкорює сцену. Артистка знає, як підкреслити свою зовнішність і її красі можна позаздрити.

Ані Лорак в купальнику похвалилася своєю фігурою
Ані Лорак в купальнику похвалилася своєю фігурою

Співачка багато уваги приділяє спорту і догляду за собою. Але цікаво так само на неї подивитися без макіяжу і сценічного гриму. Свого особи без косметики Ані Лорак не соромиться і радісно ділиться з шанувальниками фотографіями.

Поп-діва, як і в юності зберегла пухкі губи. Чи робила Ані Лорак уколи краси – невідомо. Артистка вважає за краще не розповідати про те, які процедури вона проходить у косметолога. У коментарях прихильники захоплено написали:

  • “Ой, яка гарненька без макіяжу “
  • “Дуже такого від Вас не вистачало. Як ви добре виглядаєте, Кароліна “
  • “Прикольний прикид. Чоловіча сорочка “
  • “Яка ж ви прекрасна. Дуже радісно бачити вашу посмішку “

У чому секрет краси Ані Лорак в 42 роки?

Як зазначав перший продюсер співачки, Юрій Фальоса, вона з юності любила спорт і турніки. Донині не випускає з рук гантелей артистка.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так само одного разу поп-діва розповіла, що для того, що б відмінно виглядати, потрібно наповнювати зсередини себе. Вона твердо впевнена, що зовнішність – тільки обгортка і кожна людина повинна шукати свій внутрішній баланс і гармонію. Для артистки – головне душа, а не зовнішні якості.

 

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.