Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розлучилися: що вказувало на короткостроковість цих відносин зірок

Перша українська холостячка Ксенія Мішина так і не змогла побудувати завдяки проекту сім'ю. Олександра Еллерт кинула зірка.

За відносинами Ксенії Мішиной і Олександра Еллерт стежила вся країна. Але виявилося, що сімейного життя не судилося скластися. Чому? Питання риторичне.

Сама артистка вирішила повідомити про розрив в Інстаграме, але так і не розкривши причин розбрату з уже колишнім коханим.

У цьому матеріалі ми розглянемо всі знаки, які пророкували кінець відносинам зірок. Серед них: відрядження, відписки в соціальних мережах і інші кармічні підказки.

Перше розставання Ксенії Мішиной і Олександра Еллерт

14 квітня цього року актриса отписалась від благовірного в соц. мережах і видалила всі публікації. Тоді пояснень такого спонтанного рішення не було.

Від’їзд в Хорватію

Тоді ж в квітні Ксенія поїхала до Хорватії. Шанувальники сполошилися, мовляв втекла від обранця. Але виявилося, що Мішин просто запросили на зйомки.

Ксенія Мішина на зйомках в Хорватії
Ксенія Мішина на зйомках в Хорватії

Серед усього іншого, за публікаціями Ксенії Мішиной було помітно, що вона ще досі не може забути свою “холосту ” життя. Зірка показувала фото зі зйомок проекту про любов, де в кадрах був далеко не Олександр Еллерт, а його суперники.

Чи не соромилася викладати і любовні сцени з іншими хлопцями, правда тільки з кіно.

Навіть ділилася досвідом, як ефектно показати з практично незнайомим чоловіком амурні стосунки на камеру.

Сам же Олександр Еллерт ще не висловив своїх емоцій з приводу розставання.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.