Ксенія Мішина розповіла про свій стан після розставання з Еллертом: “Нічого не радує “

Ксенія Мішина розлучилася з Олександром Еллерт після 10 місяців відносин.

Ксенію Мішину та Олександра Еллерта називали однією з найкрасивіших і міцних пар в українському шоу-бізнесі. Шанувальники з нетерпінням чекали весілля Мішиної і Еллерта і сподівалися, що вони зовсім скоро порадують новинами про швидке поповнення в родині.

Однак нещодавно Ксенія Мішина вразила одкровенням – вони з Олександром більше не пара. Актриса не стала розповідати причину розставання, додала лише, що більше не може зраджувати себе і сина.

З моменту гучної заяви шанувальники зіркової пари пильно стежать за соціальними мережами Мішиної і Еллерта в надії дізнатися хоч якісь подробиці розставання.

Нещодавно Ксенія Мішина опублікувала серію неймовірно красивих фотографій, знятих в Криму. На знімках актриса позує в яскраво-помаранчевому костюмі і дивиться задумливо вдалину.

У підписі до фото вона натякнула на свій нестабільний емоційний стан. Ксенія Мішина написала, що немає нічого кращого, ніж любов до себе.

“Коли немає сил, коли немає бажання і нічого не радує, просто підійди до дзеркала, подивися уважно в очі, заглянь в свою душу. Ти побачиш там багато і серед усього розмаїття спогадів, мрій і бажань ти побачиш ту, у кого в серці завжди є місце для любові, для ніжності, для радості. Іноді довіра розкривається болем, а любов часом народжується з холоду в серці. Але краса … – найпростіша, але і найвеличніша властивість жінки. “, – написала Ксенія Мішина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.