(Відео) Оля Полякова похвалилася співом дочки Маші: гідну зміну підготувала собі Суперблондинка

Оля Полякова - відома співачка. Схоже, дочка пішла стопами матері.

Відома співачка Оля Полякова виховує двох прекрасних дочок. Якщо молодша Аліса ще дитина, то старша Маша – цілком відбулася дівчина. Вона, як і мама захоплюється музикою.

У свої 16 років у Маші вже є свій музичний колектив. Перший виступ освітила Оля Полякова у себе в Інстаграме.

Маша Полякова

Дівчинка співає в стилі “рок “, а на імпровізовану сцену вийшла в міні-сукню і кедах. Публіка була задоволена, а сама Оля Полякова не втрималася, що б не підспівувати своєї Марії.

Маша Полякова

Маша Полякова підростає на заміну матері?

Вже давно все помітили приголомшливу подібність старшої і середньої Полякової. Маша – дійсно копія своєї мами. Дівчинка навіть вже виступала на сцені. Правда, не в якості співачки, а артистки розмовного жанру.

Коли Оля Полякова була тренером “Ліги Сміху “, в одному з номерів брала участь і її старша дочка.

Маша Полякова в образі

Марія копіювала мати: їй створили винятковий образ з білим перукою і довгим вечірньою сукнею. В’їхала на сцену по-королівськи – на білому коні.

Відома мати щосили морально підтримує дочку, а так само не забуває піарити її на сторінці свого Інстаграма. Маші це до душі, вона реалізувала себе ще й як дитячий блогер. Бере вже навіть гонорари за рекламу.

Чи будуть обидві Полякови виступати в дуеті – поки Суперблондинка не анонсованого ніякої роботи з донькою.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.