Вагітна Катя Осадча показала живіт і натякнула скільки спадкоємців буде у Юрія Горбунова: “Два “

Катя Осадча вже втретє вагітна. Сьогодні теледіва показала, як підріс в животику її малюк.

Катя Осадча зовсім скоро буде няньчити на руках крихітку. З Юріїв Горбуновим вони чекають вже другу дитину. Довгий час зірки приховували, що в родині очікується поповнення. Але, так як активна провідна в декрет не пішла, а продовжила роботу на телебаченні, всі відразу запримітили її акуратний кругленький животик.

Катя Осадча
Катя Осадча

Довгий час теледіва приховувала своє цікаве положення за широкими подолами спідниць і суконь. Осадчої пощастило: худосочна фігура і високий модельний зріст змусив сумніватися фанатів в тому, чи чекає вона дитини або просто трохи погладшав після свят.

Зараз же без зайвої скромності артистка ефектно позує зі своїм животиком.

Катя Осадча

На своєму прикладі зірка показала, як за допомогою правильного ракурсу і одягу їй вдавалося зберігати головний секрет.

Катя Осадча

“Один … Два “, – написала ведуча

Скільки насправді дітей у цієї пари зірок?

Катя вже втретє стане матір’ю. Її старший син Ілля народився в першому шлюбі. До речі, Юрій формально теж буде няньчити третю дитину.

Справа в тому, що і у шоумена був перший шлюб. Своїх дітей у нього в ньому не було, але Юрій, як справжній чоловік прийняв дочку коханої дружини.

Дівчинку виховував, як рідну. Зараз про дочку Горбунова мало що відомо. Вона давно вже виросла, у неї є своя сім’я і навіть підростаючого діти.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.