Мама Насті Каменських взяла на руки ніжного малюка: “Багато-багато радості “. Невже онуків дочекалася?

Чутки про вагітність Насті Каменських ходять в мережі вже давно. Вперше шанувальники побачили не округлий живіт, а милого малюка.

Настя Каменських – ефектна артистка, яка змогла побудувати не тільки кар’єру, а й реалізувати себе, як щаслива дружина. Потап обожнює дружині, але про дітей поки мови не веде. У самого репера вже є син-підліток.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Поп-діва не раз зізнавалася, що дуже вже хоче стати мамою. Для неї немає різниці, хто у них з Потапом з’явиться: хлопчик чи дівчинка. Любити малюка обіцяє безмежно.

Але сам Олексій натякнув, що сім’я у них дуже щаслива і мамі Насті є кого няньчити на руках. Репер показав дуже ніжну фотографію, де зібрані всі найближчі. На ній Лідія Каменських тримає крихітного дитинку, який сором’язливо відвернувся від камери.

Пухкий малюк притискається до жінки, а та не може приховати емоцій радості від спілкування з ним з позитивної обстановки. Тільки у Насті Каменських на руках її улюблениця Мімі.

“Повна хата! Багато-багато радості “, – написав захоплений Потап.

У коментарях написали багато теплих слів, але і не могли шанувальники не звернути уваги, що дружина Олексія могла б теж вже няньчити сина або дочку. Передплатники відзначили:

  • Світлі люди !! відчуваю кожного
  • Класно, якби замість собачки у Насті на руках був ваш загальний дитинка
  • Насті вже потрібно своє дитя тримати
  • Миру і Добра. Фото клас!!!!

Сама ж зірка ніяк не відреагувала на непроханих порадників.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.