Чому Леся Никитюк до сих пір не вийшла заміж: батьки готові до весілля, а що на рахунок телеведучої?

Леся Никитюк відома блондинка, яка не може не зачаровувати. Але чому ж досі ніхто не одружився на ній?

Леся Никитюк. Ця яскрава і ефектна ведуча досі шукає свою половинку. Журналістці 34 роки, але весільну сукню довелося приміряти тільки заради зйомок.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

У чому ж справа, чому така популярна дівчина досі не знайшла свою любов?

кар’єристка

Леся Никитюк не раз в інтерв’ю говорила, що у неї зараз багато проектів. Артистка – нарозхват і серед рекламодавців. Як вважає зірка, якщо зараз вона дозволить собі хоч трохи вільного часу для побачень, то зрадить свою справу життя.

Сергій Притула та Леся Никитюк
Сергій Притула та Леся Никитюк на зйомках шоу

Сильна і незалежна

Телеведуча з самого початку своєї кар’єри не приховувала свій бойовий характер. Леся за словом в кишеню не полізе і якщо потрібно, то піде напролом до своєї мети. Якщо ніжна Регіна Тодоренко у важких ситуаціях в “Орлі і Решке ” могла розплакатися, то Никитюк не втрачалася і знаходила вихід з будь-якої ситуації.

Леся Никитюк більше не холостячка
Леся Никитюк

“Свій хлопець”

Зрідка Леся Никитюк знімає відео на зустрічах з друзями. Судячи з публікацій, можна зрозуміти, що зірці краще дається “чоловіча дружба “. Провідна не соромиться посиденьок з пивом і сушеної рибкою і радісно розповідає про них у себе в Інстаграме.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Все ж зірці дуже вже хочеться надіти на руку заповітне кільце і навіть стати мамою. Леся навіть подумувала про те, що б взяти дитину з дитячого будинку. Але зараз свою любов може дарувати тільки племінникам.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.