Чому Катя Осадча довго не розповідала про вагітність: чого боялася мама з досвідом і хто розсекретив її

Катя Осадча вагітна втретє, але радісну новину шанувальники почули завдяки шоу "Світське життя ". Чого побоювалася зірка?

Катя Осадча. Героїня цього матеріалу – найвідоміша світська левиця і любителька сміливих питань зірок. Артистка знайшла в собі сили і талант не тільки займатися кар’єрою, а й час для сім’ї.

Перший шлюб, хоч і був не зовсім вдалим, але подарував артистці старшого сина Іллю.

Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею

Хлопчик уже став справжнісіньким завидним нареченим, а у теледіви в животику підростає зміна. Батьком стане шоумен Юрій Горбунов.

Чому приховувала вагітність?

Вагітна Катерина Осадча у відпустці
Вагітна Катерина Осадча у відпустці

Зараз 37-річна ведуча активно хвалиться животиком і на всю публікує фото в купальнику. Але до травня цього року шанувальники могли тільки здогадуватися про те, що під серцем Катя носить маленький подаруночок долі.

Довго вдавалося приховувати вагітний живіт Осадчої завдяки своїй худосочною конституції і правильно підібраним вбранням, а розсекретити довелося тільки тоді, коли на інтерв’ю “Світського життя ” Оля Полякова помітила зміни у фігурі зірки.

У своїх відповідях Катерина була дуже лаконічна. Вона парою пропозицій підтвердила те, що вагітна, а ось чому приховувала цей факт – не розказала.

Є прикмета серед жінок, в якій мовиться про те, що чим довше оточуючі не знають про дитину – тим здоровіше буде протікати вагітність. У народі вважається, що говорити про майбутнє спадкоємця можна не раніше 4-5 місяці, коли живіт ніякої одягом неможливо прикрити.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.