У яких стосунках Тіна Кароль з мамою Євгена Огіра, з якої часто сперечалася ще за життя чоловіка?

Свекруха і невістка - вічна тема для анекдотів. Невже саме Тіна Кароль змогла зруйнувати стереотип і подружитися з мамою обранця?

Легендарна Тіна Кароль для багатьох стала прикладом сили духу і мудрості. Артистка перенесла нелегке випробування в житті. Її чоловіка Євгена Огіра досі шанувальники не можуть забути. Така сильна і непідробна любов була у пари.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Знаменитості вінчалися і в 2013 році Тіна довела, що обіцянку, дану перед Богом має бути стримано. Євгенія любити всім серцем до сир пір. Навіть кільце обранця носить.

Але як щодо родичів чоловіка? Відомо, що проводжала в останню путь продюсера не тільки Тіна, а й його батьки.

Могила Євгена Огіра.

У яких стосунках Тіна Кароль зі своєю свекрухою?

Було відомо , що в 2014 році, на першу річницю Євгена Огіра, до цвинтаря приїхало 2 жінки: мама і дружина. Приїхали окремо. Тіна з делегацією, а Раїса Петрівна – зовсім одна.

Жінка після втрати сина пережила ще одну втрату: рівно через 40 днів не стало і її чоловіка. Валерій Огір не зміг змиритися з тим, що назавжди пішов його дитина.

Проте, сама Тіна не раз акцентувала увагу на тому, що зі свекрухою у неї хороші стосунки. Мабуть, той випадок не можна вважати показовим.

За словами артистки, на початку заміжжя вона навіть чула критику на свою адресу, адже свекруха викрила зірку в невмінні готувати котлети для чоловіка. З плином часу відносини налагодилися.

Цікаво, що зараз Кароль і не згадує бабусю Веніаміна, а сама жінка воліє непублічність.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.