Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 3 відмінності на картинці з сім’єю пінгвінів

Тест, звичайно не такий барвистий, але те, що це тест про пінгвінів, то і вся картинка чорно-біла, начебто як сім'я пінгвінів серед снігів.

Тести на уважність, як правило, барвисті та цікаві. Однак розфарбування іноді відвертає і може притупити пильність. Тому в цій статті для вас підібраний чорно-білий тест на уважність.

Він звичайно не такий барвистий, але те, що це тест про пінгвінів, то і вся картинка чорно-біла, начебто як сім’я пінгвінів серед снігів. І з неба теж падає сніг. Маленькі два пінгвіни обіймають свою маму і з цікавістю дивляться на навколишній світ. Вираз всіх пінгвінів таке, що відразу видно, що це дружна і весела родина.

Спробуйте знайти всього три відмінності на цих двох, здавалося б однакових картинках.
Вони явно виражені. Але по правді кажучи люди коли проходять цей тест на уважність, майже відразу виявляють дві відмінності, а третє довго не можуть знайти. Деяким навіть потрібно понад хвилину, щоб розв’язати цю задачу.
А уважна людина може знайти три відмінності за одну хвилину.

Звичайно якщо ви збаламучений і розсіяна людина, то це вам буде важко зробити. Але ви станете уважними, якщо будете проходити такі тести час від часу.

Вдалося знайти три відмінності на картинці з сім’єю пінгвінів?
Якщо ви не впоралися з тестом за зазначений час, то потрібно йому приділити більше часу.
Постарайтеся, щоб вам ніхто не заважав і навколо була тиша.

А для тих хто не знайшов три відмінності, ви їх можете подивитися на зображенні нижче.

Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою.

Відмінності пофарбовані в червоний колір