Відома телеведуча зізналася, що її зґвалтували у дитинстві

Про це Маша Малиновська розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Російська телеведуча Маша Малиновська відреагувала на слова Регіни Тодоренко, яка висловила свою позицію щодо насильства. Зокрема, Тодоренко заявила, що інколи жінки є ініціаторами конфлікту та самі провокують чоловіків. Це викликало бурхливу реакцію не лише у звичайної аудиторії, а й у її колег.

Маша Малиновська наважилася розповісти про психологічну травму, яку отримала у дитинстві. У дописі вона написала, що разом із подружкою стали жертвами сексуального насилля.

Дівчата поверталися зі школи додому, коли перед ними зупинилася машина. Чоловіки силою примусили їх сісти до автівки і відвезли до лісу, де зґвалтували. Малиновська зізналася, що це був її перший сексуальний досвід.

«Я не зробила нічого, щоб спровокувати ґвалтівника. Я просто поверталася додому зі школи зі своєю однокласницею, коли нас затягнули в машину і відвезли в ліс. Чому це сталося? Тому що його в дитинстві не навчили і йому залишилося тільки діяти?», – зазначила ведуча.

Також вона додала, що фізично не могла дати відсіч насильникам.

«Я ось багато разів запитувала себе, а що я зробила, щоб він мене не бив і не зґвалтував? І зрозуміла: я просто не змогла вирватися і втекти. Тому я хочу сказати, Регіна, ти ТП».

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.