Розпочалася чорна смуга. Від Регіни Тодоренко відмовляються рекламодавці

Компанія «PepsiCo» оголосила про зупинення реклами з Регіною Тодоренко.

Ведуча та співачка Регіна Тодоренко опинилася у центрі гучного скандалу. В одному із інтерв’ю вона заявила, що жінки інколи створюють конфлікти та провокують чоловіків до фізичного насилля. Така позиція зірки обурила спільноту. У її бік посипалися негативні коментарі.

Журнал «Glamour» позбавив Регіну звання «Жінка року», яке вона отримала у листопаді минулого року. Тепер співпрацю з артисткою припинили у російському представництві компанії «PepsiCo». Зірка рекламувала сік, який випускає компанія.

Директор із комунікацій Олександр Костіков заявив, що вони не підтримують слова Тодоренко.

«Ми були дуже засмучені ситуацією, ми були шоковані цими словами, тому що такі твердження не відповідають цінностям компанії та цінностям її брендів. Ми виступаємо категорично проти насильства в будь-яких формах», – сказав Олександр.

«PepsiCo» припинили медіа-кампанію за участі Регіни: забрали з ротації ролик та оформлення соціальних мереж.

«Ми проти насильства в будь-якій його формі, і компанія ухвалить якісь рішення. Їх озвучать пізніше. Розрив контракту – це юридична процедура, яка триває якийсь час, тому зараз передчасно говорити. Але, звичайно, ми повернемося до цього», – додав Костіков.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.