ТОП-3 знаків зодіаку, які 17 грудня 2021 року почуватимуться чудово

Не всі розуміються на астрології як науці. Для цього потрібні певні знання та досвід, і зазвичай дар. Але ви можете дізнатися які 3 знаки зодіаку будуть чудово почуватися 17 грудня 2021 року, завдяки гороскопу.

Більшість людей бажають знати, що на них чекає в найближчому майбутньому, наприклад завтра або післязавтра. Астрологія може допомогти вам у цьому.

Однак не всі знаються на астрології як науці. Для цього потрібні певні знання та досвід, і зазвичай дар.

Але ви можете дізнатися які 3 знаки зодіаку почуватимуться 17 грудня 2021 року, завдяки гороскопу.
Ось ці знаки:

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Очевидно, що коли ми змінюємося або навіть повніше приймаємо те, що ми є, відносини, які ми вибираємо, також змінюються. Нас не можна по-справжньому любити такими, якими ми є, поки ми насправді не дізнаємося, хто ми є.
Швидше за все це важливий урок, у якому ви помітите значні успіхи протягом сьогоднішнього дня і навіть до кінця місяця. Сьогодні, хоча місяць у вашому знаку, ви відчуватимете всі свої емоції, і це добре. Це має бути в цілому позитивний день з вищим рівнем впевненості, що дозволяє вам підготуватися до всього, що місяць кидає вам на дорозі.

Водолій
(20 січня – 18 лютого)

Водолій

Це означає, що такі області, як те, як ви ототожнюєте себе із самим собою, ваш будинок та сімейне оточення, не тільки постраждають, але й зціляться. Сатурн, що рухається через ваш знак означає, що ваше бачення речей зміниться. Хоча це стосується і вас самих, це також впливає і поза вами, змушуючи вас бачити речі з іншого погляду.

Сьогоднішня енергія дозволить це зробити. Не тільки можливість мати важливі моменти розуміння того, чого ви раніше не могли зрозуміти, але й просто нарешті відчути, що ви можете знайти спокій.
Це не означає, що вам належить у всьому розібратися, але це зробить збори під час свят приємнішими. Можуть бути якісь несподівані моменти чи події, але вони мають принести по-справжньому чудові моменти, які можуть статися лише тоді, коли ми справді зцілилися.

Телець
(20 квітня – 20 травня)

Цей транзит для вас був про те, хто ви є і що це означає для вашої кар’єри або мети в житті, керований вашим першим та десятим будинками. Уран, однак, приносить струс і зміни, так що може бути так, щось, що, як ви думали, кликало вас, більше не працює або щось пішло своєю чергою.

Однак Уран – це свобода, і це те, що ви отримаєте від цього транзиту. Ви повинні вступити у фазу свого життя, коли ви відчуєте себе вільніше, щоб бути самим собою та прийняти те, ким ви є насправді. Частково це також пов’язано з тим, що ви перебуваєте в просторі, щоб поставити на перше місце самого себе і більше не приймати ті рішення і вибори, які влаштовують інших.

Коли ми думаємо про стабільність, ми не завжди розуміємо, що справді стабільно. Іноді ми вибираємо лише те, що залишається незмінним, а не те, з чим ми можемо зростати. Але коли ми звільняємось від того, як, на нашу думку, піде життя, це відкриває нескінченні можливості, які зараз лише починаються для вас.