Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд серед цифр число: 888

Звичайно новачок не пройде цей тест за тридцять секунд, а людина, яка раніше проходила такі тести, обов'язково вкластися у відведений час.

Це досить цікавий тест. Ви раніше таких не проходили. Необхідно серед безлічі цифр відшукати за тридцять секунд три цифри – 888. Це здавалося б простий тест, але багато хто його не зможе пройти за 30 секунд.
А ви знаєте, що таке уважність і уважна людина?
Перш ніж проходить тест прочитайте – це цікаво!

Визначення уважності – це прояв пильної уваги до чогось. Але що це означає? Як можна підвищити уважність у повсякденному житті та які переваги це приносить? Увага до людей показує, що ми дбаємо. Увага до деталей допомагає досягати поставлених цілей швидше та точніше. Найефективніші люди – це ті, хто приділяє безроздільну увагу людям, проблемам, можливостям та моментам, що входять у їхнє життя. Куди б не звернулася ваша увага, ваш розум слідує за ним. Якщо ви не знаєте, як бути уважним, ваш розум буде блукати з одного місця на інше, і в кінцевому підсумку ви проживете життя, повне відволікаючих факторів, в якому мало що можна зробити.

Тепер коли ви трохи знаєте про уважність, спробуйте пройти тест на неї. Звичайно новачок не пройде цей тест за тридцять секунд, а людина, яка раніше проходила такі тести, обов’язково вкластися у відведений час.
Ну як вам вдалося виявити число – 888. Якщо вам це важко, то ви можете подивитися, де число 888 на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та удачі у проходженні тесту!

Три 888 виділені червоним кольором