Тест – головоломка №44: перекладіть тільки 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність

Знайшли правильне рішення? Якщо вам це важко, то ви можете подивитися правильну відповідь на малюнку нижче. Удачі вам у проходженні тесту та відмінного настрою!

Головоломки з сірниками набули популярності серед передплатників сайту Одна Хвилина.
Тому ми продовжуємо серію головоломок із сірниками.
У цій статті вам доведеться вирішити головоломку №44.
А для того, щоб ви удосконалювали та покращували свою уважність, ознайомтеся з інформацією нижче.

Здійсніть усвідомлену прогулянку

Ходіть так, наче ви ногами цілуєте Землю. Щоб зробити усвідомлену прогулянку, приділіть усю свою увагу відчуттям від ходьби. Оскільки ходьба – це те, чим ми часто займаємось, вона стає автоматичною. Ми робимо це не замислюючись. Це добре – ми не хочемо свідомо обмірковувати кожен крок, який ми робимо, але іноді повернення усвідомленості до автоматичних, повсякденних речей, які ми робимо, це спосіб пережити нашу повсякденність з почуттям новизни. Щоб ходити свідомо, зосередьтеся на власному досвіді ходьби. Відчуйте землю під собою, коли йдете.

Послухайте та зверніть увагу, на що це схоже. При цьому залучите свої почуття. Зверніть увагу на пам’ятки, звуки, запахи, відчуття світу, коли ви подорожуєте ним.

Ця інформація повинна вас мотивувати та підказати як покращити уважність.
А зараз переходимо до головоломки №44. Знайшли правильне рішення? Якщо вам це важко, то ви можете подивитися правильну відповідь на малюнку нижче.

Удачі вам у проходженні тесту та відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором