Тест на уважність: визначте за 30 секунд, що не так на картинці з годинником

Що не так на картинці. Якщо вам це важко, то відповідь ви можете дізнатися на малюнку нижче. Гарного вам настрою та удачі!

Це досить цікавий та специфічний тест на уважність. До того ж людина ще повинна мати логічне мислення.
Необхідно за 30 секунд визначити, де художник помилився колись, малював цю картинку.
Для покращення уважності та її розвитку, вам пропонується інформація нижче.

Збільште видих

Вважайте дихаючи. Вдихніть на 3 рахунки, затримайте дихання на 1 або 2 рахунки, а потім видихніть на 4-6 рахунків. Важливо зробити так, щоб видих тривав довше, ніж вдих, який автоматично заспокоює. Продовжуйте 3-5 хвилин.
Цей метод особливо хороший для парасимпатичної нервової системи та дуже простий, тому його легко дотримуватись.
Це один із засобів для покращення когнітивних функцій.

Дихайте ніздрями, що чергуються.

Обережно закрийте праву ніздрю та вдихніть через ліву ніздрю на 3 або 4 рахунки, затримайте дихання на 1 або 2 рахунки, потім обережно закрийте ліву ніздрю та видихніть через праву на 3 або 4 рахунки. Потім вдихніть через праву ніздрю на 3 або 4 рахунки, затримайте дихання на 1 або 2 рахунки, потім видихніть через ліву ніздрю на 3 або 4 рахунки. Продовжуйте так само, чергуючи ніздрі, вдихаючи і видихаючи протягом одного і того ж часу, і затримуючи дихання на мить між ними на 2-4 цикли або на 3-5 хвилин.

Назва цієї техніки – Наді Шоданам, і це давня практика йоги, яка не тільки допомагає регулювати парасимпатичну нервову систему, але й традиційно використовується для балансування лівої та правої півкуль мозку. Кажуть, що вона має врівноважуючу дію на тіло і розум, — констатують експерти.

Дізнавшись таку корисну інформацію, ви будите краще і швидше проходити тести на уважність.
А зараз повернемося до тесту та визначимо, що не так на картинці. Якщо вам це важко, то відповідь ви можете дізнатися на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та удачі!

Помилка обведена кружком