Тест – головоломка №46: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Спробуйте перекласти тільки один сірник, щоб вирішити головоломку та знайти правильне розв'язання задачі. Для тих, хто не зміг цього зробити, є картинка нижче - там відповідь. Новорічного настрою, удачі та щастя вам!

Головоломки, кросворди та тести на уважність дуже потрібні та люди із задоволенням їх дивляться. Особливо їх цікавлять цікаві та барвисті тести на уважність і звичайно головоломки зі сірниками. Логічні завдання теж у пошані.
Наразі потрібно вирішити головоломку №46 із сірниками.
Але для кращого розуміння, як збільшити вашу уважність, ви можете прочитати текст нижче.

Сканування тіла

Це популярна вправа серед людей, що практикують свідомість. І лідер серед новачків.
Уважність вимагає приділяти увагу як нашому розуму, і тілу. Біль – це сигнал – де ви її відчуваєте і чому? Ваше тіло реєструє все, що відбувається з вами. Коли у нас виникають м’язові вузли, це відбувається тому, що наш розум теж сповнений напружень.

Виконуйте цю вправу частіше одного разу на день. Коли ви чистите зуби, чекаєте на автобус або в ліфті – кожна вільна хвилина – відмінна можливість попрактикуватися в скануванні тіла. Подолайте інстинкт схопити телефон – як ми всі робимо, коли перебуваємо у перерві між справою – і зосередьтеся на своєму тілі.

Зробіть глибокий вдих. Проскануйте голову, обличчя, шию, плечі, груди, ноги та руки. Зосередьте дихання на тій ділянці, де ви відчуваєте біль – кисень забезпечує спокій та розслаблення.
Спостерігайте із заплющеними очима
Наші очі – наше головне джерело відволікання уваги: ми перескакуємо з однієї справи на іншу та перестаємо звертати увагу. Іноді найкращий спосіб відволіктися – перестати його бачити.

Це ідеально підходить для занять у громадському місці. Закрий очі. Зробіть глибокий вдих і розслабтеся. Зосередьтеся на тому, що відбувається довкола вас. По-перше, зверніть увагу на звуки, які вам ближчі. Поступово зосередьтеся на звуках, що знаходяться далі.
Тепер зверніть увагу, що відбувається поруч із вами. Які звуки ви чуєте? Ви чуєте голоси? Що вони говорять?

Тепер повторіть ту саму процедуру з більш віддаленими шумами, звуками та голосами. Пам’ятайте, що ви намагаєтеся зрозуміти, а не аналізувати те, що відбувається.
Зверніть увагу – навчитеся спостерігати за тим, що відбувається, не бачачи.

Цікава інформація? Здається вона була вам корисна. А тепер спробуйте перекласти лише один сірник, щоб вирішити головоломку та знайти правильне розв’язання задачі.
Для тих, хто не зміг цього зробити, є картинка нижче – там відповідь.

Новорічного настрою, удачі та щастя вам!

Рішення виділено зеленим кольором