Тест на уважність: визначте за 30 секунд, що не так на картинці з дівчиною в примірочній

Знайшли у чому проблема? Встигли за 30 секунд? Якщо не знайшли рішення, то ви можете переглянути правильну відповідь на малюнку нижче. Новорічного вам настрою, щастя, удачі та міцного здоров'я!

Цей тест на уважність напевно буде цікавий жінкам, оскільки це їх тема. Чоловіки, звичайно, теж можуть погадати, що не так художник намалював на картинці, де дівчина в приміряльний.

Багато жінок і чоловіків, напевно, були в примірювальній, жінки звичайно більше та у них ймовірність розгадати цей тест – теж більше.
Вам також допоможе інформація нижче, як надалі збільшити уважність.

Вікно уважності

Відстань керує перспективою – ми бачимо те, що було довкола нас, але чого не вистачало. Знайдіть вікно. Дивись на все, що бачиш. Почніть з того, що вам ближче, а потім поступово переміщуйте свою увагу на те, що знаходиться далі.
Чи не судіть і не навішуйте ярлики. Забудьте про об’єкт – не називайте речі. Зосередьтеся на формах, кольорах, рухах чи текстурах. На звуки також не звертай уваги. Ця вправа спрямована на посилення уваги коштом розвитку вашої спроможності бачити речі.

Ця практика займає лише кілька хвилин, але збільшує нашу здатність відкривати собі нові речі навіть у знайомих місцях. Що більше ви тренуєте свою здатність спостерігати, то більше речей ви побачите.

А тепер вам потрібно визначити, що не так на картинці з дівчиною у примірювальній. Це потрібно зробити за 30 секунд. Знайшли у чому проблема? Встигли за 30 секунд? Якщо не знайшли рішення, то ви можете переглянути правильну відповідь на малюнку нижче.

Новорічного вам настрою, щастя, удачі та міцного здоров’я!

Відмінність обведена лінією