Тест на уважність: знайдіть за 20 секунд третю косу на зображенні

Знайшли на картинці третю косу? Якщо це для вас проблематично, ви можете її побачити на картинці нижче. Гарного вам настрою та удачі!

Це специфічний тест на пильність. До того ж людина, яка проходить цей тест повинен мати кмітливість. Адже дві коси ви за секунду побачите. Де третя коса?
Вам також буде цікаво дізнатися, що таке уважність.

Практика уважності може підвищити продуктивність на роботі та в житті. Добре відомо, що сприяє позитивному настрою, покращує концентрацію уваги та знижує стрес, а також має важливе значення для розвитку емоційного інтелекту. З повторенням та практикою це звичка, яку може використати кожен.

Але що таке уважність? Ми всі чули це модне слово, але, крім розпливчастих посилань на медитацію і, можливо, розслаблення, мало хто з нас знає про це так багато.
Двома словами, уважність – це усвідомленість тепер, момент за моментом. Це не те, чого нас колись навчали, але багато технік можуть бути тим, що ви вже іноді робите. На щастя, немає жодного способу практикувати уважність. Це також не забирає багато часу, тому його легко включити у наше повсякденне життя. Уважність можна практикувати одночасно із повсякденними завданнями. Це навичка, якій можна навчитися.

І якщо ви навіть новачок, то навчитеся уважності та потім на ура будіть проходити будь-які тести та вирішувати головоломки.
Ну як знайшли на картинці третю косу? Якщо це для вас проблематично, ви можете її побачити на картинці нижче.

Гарного вам настрою та удачі!

Коса показана червоною лінією