Тест – головоломка №52: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Переходьте до вирішення головоломки зі сірниками №52. Чи вдалося вирішити завдання? Якщо ні, то на малюнку нижче ви знайдете відповідь. Гарного вам дня та чудового настрою.

Пропонуємо вам чергову головоломку №52 зі сірниками. Такі тести багатьом подобається, навіть новачкам. Але для нової людини потрібно покращувати уважність. Тому їм буде корисна інформація нижче.

Сканування тіла

Сканування тіла включає прослуховування напруг у вашому тілі, зосередження на них, а потім їх зняття або рухом, або просто зосередженням вашого розуму. Не дозволяйте своєму розуму аналізувати, чому ви напружені, просто насолоджуйтесь почуттям розслаблення.

Дихання

Не секрет, що зосередження уваги на диханні – відмінний спосіб заспокоїти вас, якщо ви відчуваєте стрес, але не чекайте доти. Щоб допомогти вам зосередитись, практикуйтеся вдихати через ніс і видихати через рот. Якщо це виявиться складним, зворотний відлік відраховується від двадцяти. Це може здатися занадто простим, але допоможе позбавитися від думок, що відволікають.

Вправа

Часто, тренуючись, ми намагаємося відволіктися від того, що робимо. Відмінний спосіб повністю усвідомити під час тренувань – це мати мету та план, наприклад, схуднення та 3 кілометри. Спробуй зменшити швидкість. Це допоможе зрозуміти, що ви робите. Нагадуйте собі, що треба дихати, і зосередьтеся на своєму подиху. Усвідомлені вправи також знижують ймовірність травм та збільшують уважність.

А тепер переходьте до вирішення головоломки зі сірниками №52. Чи вдалося вирішити завдання? Якщо ні, то на малюнку нижче ви знайдете відповідь.

Гарного вам дня та чудового настрою.

Рішення виділено зеленим кольором