Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд гірського ховраха на картинці

Знайдіть гірського ховраха, який ховається в камінні. Якщо вам це проблематично, то ви можете його побачити на фото нижче. Відмінного вам настрою та здоров'я!

Гірська місцевість, особливо якщо багато каміння навколо приховує тварин, у тому числі дрібних гризунів. На цій фотографії дуже важко знайти гірського ховраха, який ховається в камінні. Це для новачка буде проблема. Однак якщо він тренуватиме свою уважність, то такого роду тести для нього не проблема.

Нижче ви можете підкреслити необхідну інформацію.

Зосередьтеся на переходах

У вас може бути спокійний куточок, але ви не можете залишатись у ньому весь день. Тим не менш, під час руху легко практикувати уважність до місця. Щоразу, коли ви рухаєтеся зовні всередину, помічайте зміни, що відбуваються, такі як температура, звук і запах. Це перенесе вас зараз.

Інструменти уважності

Існує так багато інструментів, які допомагають нам практикувати уважність щодня.

Зазвичай рада з усвідомлення радить вимкнути всю електроніку, але в наші дні це не завжди можливо. Але що може завадити вам грати в гру, так це додаток для усвідомленості. Є з чого вибирати. Вони пропонують медитації, індивідуальні треки, емоційні перевірки та інші програми, які допоможуть вам у вашій подорожі до свідомості.

Використовуйте свій телефон як підказку для усвідомлення

Легко загрузнути у напруженому дні та забути практикувати уважність. Найпростіший спосіб запам’ятати – встановити на телефоні нагадування, яке спонукає вас зосередитись на фізичних відчуттях чи диханні.

А тепер приступайте до тесту і знайдіть гірського ховраха, який ховається у камінні. Якщо вам це проблематично, то ви можете його побачити на фото нижче.

Відмінного вам настрою та здоров’я!

Суслик обведений червоною лінією