Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 2 маленькі дзвіночки на картинці

Чи вдалося вам знайти 2 маленькі дзвіночки на картинці? Якщо ні, то відповідь ви можете подивитися на зображенні нижче. Гарного вам настрою та удачі!

На цій картинці знаходяться два маленькі дзвіночки. Вони непомітні та не відразу впадають у вічі. Тому новачкові буде складно за 1 хвилину їх знайти. Та й людині, яка раніше проходила такі тести, теж це буде зробити проблематично. Тоді приділіть більше часу для проходження тесту.
А щоб збільшити вашу уважність, може знадобитися інформація нижче.

Слухай музику

Це може звучати надто добре, щоб бути правдою, але якщо ми уважно слухаємо музику, ми досягаємо справжнього усвідомлення. Виберіть уривок, який ви ніколи раніше не чули, закрийте очі та дозвольте собі розчинитись у мелодії. Якщо ваша увага відволікається, поверніть її до музики.

Вимкни свій телефон

Існує так багато відмінних інструментів, але іноді найкращий інструмент – це не відвертати увагу від технологій. Електронна пошта, час, текстові повідомлення, соціальні мережі, погода, новини – все це є у вашому телефоні, і може виникнути спокуса постійно його перевіряти. Але це відволікає і веде нас із сьогодення. Відмінний спосіб не дивитися на нього – вимкнути його. Навіть якщо лише на кілька хвилин на день. Ви можете використовувати цей час, щоб зосередитися на сьогоденні та бути більш уважним.

Ну, як вдалося вам знайти 2 маленькі дзвіночки на картинці? Якщо ні, то відповідь ви можете подивитися на зображенні нижче.

Гарного вам настрою та удачі!

Дзвіночки підсвічені