Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд сплячого кота на картинці

Знайшли котика, що спить на дереві? Якщо ні, то відповідь ви можете подивитися на зображенні нижче. Відмінного вам настрою та здоров'я!

Вам пропонується дуже своєрідний тест на пильність. Річ у тому, що на картинці є кіт, який відпочиває на дереві. Як його знайти? Це непросто для досвідченої та уважної людини, не те, що для новачка. А новачкові треба буде покращити свою уважність. І зробити це може за допомогою інформації нижче.

Медитуйте

У певному сенсі медитація це мистецтво уважності. Медитуючи, ви знаходите час, щоб поєднатися зі своїм розумом. Потрібен деякий час, щоб практикувати контрольоване дихання і відключити всі фактори, що відволікають, але це може бути корисно з усіх боків. Поряд з тим, що цей час для усвідомленості, він також чудово підходить для розслаблення та зняття стресу.

Зосередьтеся на одному завданні

Раніше я думав, що ефективно брати на себе якнайбільше завдань. Майже інтуїтивно здається, що краще робити одразу, але це не так. Розділяючи свою увагу на кілька завдань, ви не приділяєте жодній з них належної уваги. Фактично дослідження показали, що багатозадачність збільшує ймовірність помилок і займає більше часу, ніж виконання завдань окремо.

Беріться за одне завдання за раз і зосередьтеся на поточному завданні. Коли ви закінчите, зробіть невелику перерву, а потім починайте наступне завдання. Це більш розслаблений і усвідомлений спосіб досягти мети, і він, ймовірно, покращить вашу продуктивність.

А тепер переходьте до тесту на пильність. Знайшли котика, що спить на дереві? Якщо ні, то відповідь ви можете подивитися на зображенні нижче.

Відмінного вам настрою та здоров’я!

Кіт обведений кружком