Тест на пильність: скільки носорогів ви бачите на картинці?

Ви порахували скільки носорогів є на картинці? Відповідь можна подивитися на малюнку нижче. Успіхів вам і міцного здоров'я!

Це тест на уважність іншого плану. Тут треба знайти носорогів на картинці. Хоча на картинці багато носорогів, але не всі люди відразу можуть визначити, скільки їх. А новачок тим паче розгубиться. Але для покращення уважності, ви можете скористатись інформацією нижче.

Зупиніть те, що ви робите, та зробіть вдих

Знайдіть хвилинку, щоб помітити відчуття дихання. Створення навмисного простору для того, щоб привести себе до ладу, навіть на одному подиху, допоможе вам залишатися спокійнішим і зосередженим протягом дня.

Відкладіть телефон

Ваша система уваги притягується до найбільш стимулювальних речей навколо вас, і ваш телефон був розроблений, щоб бути найбільш стимулювальними речами навколо вас. Тримаючись за телефон, ви можете тимчасово позбутися нудьги, але це також дозволяє вам відключатися від відчуттів та оточення. Виділіть час кожен день, щоб прибрати телефон із зони досяжності (якщо він опиниться в межах досяжності, ви можете знову взяти його, навіть не усвідомлюючи цього) і просто помічайте, що відбувається, якщо щось відбувається.

А тепер, коли ви знаєте ще трохи про уважність, ця інформація повинна вам допомогти проходити краще тести. Особливо це стосується новачків. Адже їм потрібно покращувати свою уважність. Перейдемо до тесту. Ну, як ви порахували скільки носорогів є на картинці? Відповідь можна подивитися на малюнку нижче.

Носороги обведені червоною лінією

Успіхів вам і міцного здоров’я!