Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 4 відмінності між фото з папугами

Чи вдалося вам знайти 4 відмінності на картинці з папугами? Якщо це для вас важко, ви їх можете побачити на фото нижче. Відмінного вам настрою та удачі у всьому!

Це барвистий тест на уважність. Папуги дуже симпатичні та не відразу впадають у вічі відмінність між ними. А вони є і 4. Спробуйте знайти ці відмінності. Для покращення уважності можливо вам знадобиться інформація нижче.

Зробіть паузу та зробіть кілька вдихів. Потім почніть сканувати, як ваше тіло почувається сьогодні, відзначаючи частини, які відчувають себе розслабленими та зручними, і ті частини, які почуваються напруженими та незручними, не намагаючись змінити їх. Почніть з верхівки голови та проскануйте вниз до ступнів, включаючи всі дрібні компоненти вашого тіла. Наприклад, ви можете почати сканування таким чином: верхівка, потім шкіра голови, потім вуха, лоб, очі, губи, щелепи та так далі.

Складність полягає в тому, щоб не зациклюватися на дискомфортних сферах, що ми зазвичай робимо в нашому звичайному житті. Ціль полягає в тому, щоб просто помічати, що здається зручним, а що незручним, не намагаючись щось змінити. Ця вправа може бути дуже корисною, коли ви відчуваєте напругу або біль, тому що вона допомагає вказати на всі частини тіла, які не відчувають болю, даючи вам деяке уявлення про цей досвід. До того ж це покращує уважність.

Ну, як вдалося вам знайти 4 відмінності на картинці з папугами? Якщо це для вас важко, ви їх можете побачити на фото нижче.

Відмінного вам настрою та удачі у всьому!

Відмінності обведені червоною лінією