Тест на пильність: знайдіть за 5! секунд хитрого котика на зображенні

Знайдіть котика на картинці. Якщо ви його не знайшли, можете побачити на картинці нижче. Гарного вам дня та чудового настрою!

Весь фокус у цьому тесті на увагу, що він дуже простий і майже кожна людина зможе відразу знайти котика на картинці. Проте найголовніший час – 5 секунд, за який потрібно знайти цього хитрого котика. А це вже не кожен зможе, це тяжке завдання.

Для покращення уважності можна використовувати надалі для проходження тестів інформацію нижче.

Свідомість пропонує вам альтернативну точку зору, створюючи дистанцію між вами та вашими думками. Там, де раніше ви могли бути надмірно прив’язані до певного погляду, практика уважності проведе вас через процес переосмислення. Роблячи крок назад, дізнаючись і спостерігаючи за своїми розумовими моделями, ви можете переоцінити, чи підтримували ваші думки чи саботували вас.

Ця нова перспектива також може викликати співчуття та співчуття до інших і внести велику усвідомленість у відносини, чи то вдома, чи на роботі. Це потужний інструмент для створення зрушень у нашому житті – просто пропонуючи думку з іншого боку.

Всього 20 хвилин практики усвідомленості в день можуть не тільки допомогти вам позбутися стресу та занепокоєння на короткий час, але й призвести до довготривалого щастя, добробуту та більшого задоволення життям. Хто б не заперечував проти цього?

А тепер переходьте до тесту на уважність та знайдіть котика на картинці. Якщо ви його не знайшли, можете побачити на картинці нижче.

Гарного вам дня та чудового настрою!

Котик обведений синьою лінією