Співачка Камалія просить гроші на лікування.

Українська зірка Камалія опублікувала у себе в Інстаграм-сторіз пост про збирання грошей. Кошти збирають не для неї.

Повідомляється, що кошти збирають на лікування дівчинки на ім’я Катерина з Дніпра. Дівчинці, якій ще немає й року, поставили важкий діагноз — СМА 1 ТИПУ.

Щоб отримати шанс на нормальне життя, вижити і розвиватися також як і його однолітки, Катенька має пройти дорогий курс лікування та отримати найдорожчий препарат у світі – Zolgensma. На жаль, лише один препарат здатний допомогти дівчинці жити та розвиватися нормально – це Zolgensma. Вартість такого препарату – понад 2,3 мільйона доларів. Zolgensma – це найдорожчі ліки у світі.

Камалія зробила репост інформації про збирання грошей у себе на сторінці, щоб її шанувальники звернули на це увагу, і, за бажання, хоч якось допомогли дитині Каті з українського міста Дніпро.

“Ми благаємо кожного з вас, дорогі жителі міста Запоріжжя, будь ласка, допоможіть нам врятувати донечку! Без вас нам не впоратися… Населення Запоріжжя становить майже 800 тис. мешканців. Якщо кожен пожертвує Катюші по 93 гривні, то ми закриємо збір прямо сьогодні!” “, – написали батьки Каті.

Реквізити для допомоги – нижче в оригінальній публікації на сторінці батьків Каті Засуха – тато Сергій та мама Марина.