Скандали січня 2022: п’яний дебош Волочкової, операція Трінчер, крадіжка спадщини Градського та плагіат “Ялинки-8”

Чому не зовсім твереза Анастасія Волочкова влаштувала грандіозний скандал у літаку? Як українська блогерка, телезірка та співачка Ганна Трінчер 20 років чекала на можливість зробити пластику грудей? Хто підлаштував крадіжку спадщини радянського музиканта Олександра Градського і чому в цьому звинувачують його вдову?

Волочкова “без намордника”

Зірки в гонитві за хайпом іноді наважуються на досить дивні вчинки. А іноді їхні дивні вчинки стають причиною хайпу без бажання самих зірок. Почнемо, мабуть, наш топ січневих скандалів із одіозною Насті Волочковою, яка, як пише преса, влаштувала у літаку п’яний бешкет.

Волочкова у літаку
Волочкова у літаку

Повернення Анастасії Волочкової з Мальдівських островів не обійшлося без пригод. У літаку дорогою до Москви балерина закотила скандал, не бажаючи одягати захисну маску.

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка опинилася в центрі скандалу через відмову надіти маску на борту літака, заявила, що подасть до суду на члена екіпажу. Люди, які летіли одним бортом із Волочковою, і знімали відео скандалу епатажної балерини заявили, що він її, цитуємо, пахло спиртом.

Була “нульовка”, стала “трійка”

Ще однією обговорюваною новиною, особливо серед українських ЗМІ, стала пластична операція двадцятирічної актриси серіалу “Школа” та учасниці вокального шоу “Голос країни” Ганни Трінчер.

Трінчер зізналася, що завжди комплексувала через розмір грудей, який не дотягував навіть до одиниці.

І в двадцять років, дівчинка, як то кажуть, психанула. Зробила собі одразу третю з половиною.

Ганна Трінчер
Ганна Трінчер

Кіркорова омолодили, постер сплагіатили

У Росії автори фільму “Ялинки 8” вкрали ідею для постера. Оригінал створив норвезький фотограф ще у 2015 році, а тому норвезькі ЗМІ одразу порівняли постер із кумедною різдвяною листівкою. Творці «Ялинок-8» заявили, що постер не сплагіатив, а надихнувся цією ідеєю. Чи можна вважати це плагіатом порівняйте самі.

Постер Ялинки 8 звинуватили у плагіаті
Постер Ялинки 8 звинуватили у плагіаті

Допоможіть вкрали спадщину!

У вдови радянського музиканта Олександра Градського вкрали спадщину, яку молода Марина Коташенко ось-ось мала за законом розділити між іншими родичами покійного. За словами вдови та світської левиці Марини Коташенко, група невідомих, загрожуючи їй зброєю, змогла проникнути до її будинку, де вона сама віддала їм коштовності та гроші. Згідно з інформацією у мережі, загальна сума збитків склала 100 мільйонів. Насторожує той факт, що до поліції нібито жертва звернулася лише через 7 годин після так званого нападу.

Тому інтернет-користувачі вважають: Коташенко – не жертва злочину, а його співучасник.

Олександр Градський та Марина Коташенко
Олександр Градський та Марина Коташенко

Мілохін – ворог України

Російського блогера Даню Мілохіна не пустили в Україну, оскільки він, на думку українських прикордонників, не зміг підтвердити мету поїздки.

Даня Мілохін
Даня Мілохін

Адреса Монеточки

Російська співачка Монеточка поскандалила з інтернет-виданням МЕШ. Причина конфлікту в тому, що в телеграм-каналі МЕШ опублікували відео з місцем розташування нового житла співачки Монеточки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.