Тест – головоломка №58: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Розв'яжіть задачу головоломку №58. Якщо вам це важко зробити, то ви зможете переглянути правильне рішення головоломки №58 на малюнку нижче. Гарного вам настрою та удачі!

У цьому тексті ми пропонуємо вам вирішити чергову головоломку зі сірниками та це головоломка №58. Бачите, скільки їх існує на нашому сайті. І далі якщо вони вам подобатимуться, то ви зможете вирішувати такі головоломки із сірниками. А для поліпшення уваги вам може бути сподобається інформація нижче.

Ходіть усвідомлено

Ходьба — одна з найрозслаблюючих вправ у світі. Але дуже легко зіпсувати гарну прогулянку, надто багато думаючи. Під час прогулянки пам’ятайте про навколишній світ, звертаючи увагу на свої п’ять почуттів. Як альтернатива медитуйте на відчуття руху в ногах, що є практикою, яка використовується в дзен-ходьбі.

Їжте свідомо

Усвідомлене харчування — одна з найпрекрасніших речей, які ми робимо як для тіла, так і для розуму. Коли ми їмо усвідомлено, ми починаємо більше усвідомлювати їжу, яку їмо. Це змушує нас більше цінувати їжу та травний процес, а також підвищує ймовірність того, що ми будемо їсти здорову їжу. Приділіть час їди та зосередьтеся на їжі.

Можливо вам ця інформація допоможе надалі проходити тести на уважність та вирішувати головоломки із сірниками. А тепер розв’яжіть задачу головоломку №58. Якщо вам це важко зробити, то ви зможете переглянути правильне рішення головоломки №58 на малюнку нижче.

Правильно ви вирішили та переклали сірник?

Гарного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором