Тест – головоломка №59: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Спробуйте вирішити головоломку із сірниками №59. Чи вдалося вирішити? Якщо ні, то на малюнку нижче видно рішення. Гарного вам настрою та міцного здоров'я!

Сподобалися вам головоломки із сірниками? Якщо так, то можете вирішити головоломку №59. Вони начебто все на один манір, але рішення все різні та цікаво їх вирішувати. Причому не лише людям похилого віку, а й молодому поколінню. А щоб ви змогли покращити свою увагу, можете прочитати інформацію нижче.

В черзі? Медитувати

Ось чудова порада з економії часу. Коли ви стоїте у черзі, медитуйте. Ви все одно стоїте на місці, нічого не роблячи, і ви могли б бути там протягом декількох гарних хвилин, то чому б не використовувати цей час по максимуму?
Заплющте очі та зосередьтеся на своєму подиху. Або, якщо вам незручно із заплющеними очима на публіці, подивіться на стіну або ще щось, що не відволікає, і зосередьтеся на диханні. Це відмінний спосіб використовувати час, який інакше було б витрачено марно.

Медитуйте в автобусі

Це моя найулюбленіша практика усвідомленості. Я часто користуюся автобусом, щоб скоротити викиди, і мої поїздки тривають від пів години до години. Це час, який буде витрачено марно. Але, медитуючи, я насправді користуюся з часу, проведеного в автобусі.
Особисто я завжди радий сидіти із заплющеними очима і виглядати при цьому трохи кумедно. Але якщо ви вважаєте за краще не привертати до себе увагу, тримайте очі відкритими та просто опустіть погляд під кутом сорок п’ять градусів. Тепер зосередьтеся на своєму подиху.

Ну як цікава інформація? А тепер спробуйте вирішити головоломку зі сірниками №59. Чи вдалося вирішити? Якщо ні, то на малюнку нижче видно рішення.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором