Тест на уважність: мало кому вдається знайти за 1 хвилину котика в захаращеному саду

Знайдіть котика, який ховається у захаращеному саду. Якщо ви його не знайшли, на фото нижче ви можете його побачити. Хорошого настрою та успіхів вам у всьому!

Цей тест на уважність вищий за середню складність. Тому що котика практично не видно. Тільки дуже уважна людина зможе його знайти за одну хвилину. А новачкові треба покращувати свою уважність. Рекомендуємо для цього інформацію нижче.

Більше скромності, менше бурчання

Люди, які роблять найбільше шуму, привертаючи нашу увагу, — це те, заради чого, здається, живе суспільство, але насправді скромна людина набагато привабливіша.
Не плутайте смирення з лагідністю або боязкістю. Вони аж ніяк не є одним і тим самим. Бути смиренним не означає, що ви вважаєте себе нижчим, але швидше ви усвідомлюєте свою природну залежність і справедливість стосовно навколишніх.
Смиренність та уважність дуже тісно пов’язані один з одним. Можна навіть сказати інтимні. Уважність – це прийняття того, хто ви є, і готовність слухати та навчатися у навколишніх. Ви вдячні за них та уроки, якими вони діляться. І той, хто вдячний за інших, також природно смиренний.

Вам потрібно трохи смирення у житті? Спробуйте це:
Практикуйте усвідомлені вправи.
Щодня приділяйте кілька хвилин подяки тим, хто допоміг, навіть якщо це відбувається мовчки, в серці або в молитві.
Виразіть подяку: скажіть спасибі!

Цінуйте думку інших людей.
Можливо це вам допоможе не тільки для покращення уважності, але й життя.

А тепер переходьте до тексту на уважність і знайдіть котика, який ховається у захаращеному саду. Якщо ви його не знайшли, на фото нижче ви можете його побачити.

Хорошого настрою та успіхів вам у всьому!

Кіт обведений лінією