Андрій Малахов може лікуватися в Німеччині від онкології

Відомий телеведучий Андрій Малахов, за даними деяких засобів масової інформації, зараз проходить лікування від тяжкої хвороби за кордоном.

Знімки, які останнім часом спливають у ЗМІ, викликають у шанувальників певний занепокоєння своїм кумиром. Ведучий Андрій Малахов виснажений і виснажений, здається, ніби в нього почало випадати волосся, колір шкіри став блідішим, а під очима кола. Це є підтвердженням того, що у відомого телеведучого діагностовано деякі проблеми зі здоров’ям.

Світло на його реальну недугу вирішили пролити журналісти segodnya.ua.

“Нещодавно ми задавалися питанням, що відбувається з Андрієм Малаховим і куди поділося його волосся. Телеведучий завжди виглядав ідеально, але останнім часом багато хто помітив, що в ефірі він з’являється в перуці, а ще значно набрав вагу”, – сказано у статті .

Також видання публікує фотографії телеведучого Андрія Малахова, на яких чоловік практично неможливо дізнатися.

Сам Андрій не розповідав, що відбувається у його житті. Він хоч і публічна людина, але все ж таки намагається зробити так, щоб його особисте не виходило за рамки дозволеного.

Своє припущення, за даними segodnya.ua, зробив блогер Anton S, який зробив серйозну заяву у відомого російського телеведучого онкологія. Нібито цю інформацію він отримав від перевіреного джерела, яке працює на телебаченні.

У зв'язку із хворобою Андрій Малахов дуже погано виглядає
У зв’язку із хворобою Андрій Малахов дуже погано виглядає

Проте офіційної інформації про цей плачевний діагноз не надходило. Лише звістки, що Малахов публікує фотографії, показуючи свій вкрай незадовільний зовнішній вигляд.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.