Андрій Малахов може лікуватися в Німеччині від онкології

Відомий телеведучий Андрій Малахов, за даними деяких засобів масової інформації, зараз проходить лікування від тяжкої хвороби за кордоном.

Знімки, які останнім часом спливають у ЗМІ, викликають у шанувальників певний занепокоєння своїм кумиром. Ведучий Андрій Малахов виснажений і виснажений, здається, ніби в нього почало випадати волосся, колір шкіри став блідішим, а під очима кола. Це є підтвердженням того, що у відомого телеведучого діагностовано деякі проблеми зі здоров’ям.

Світло на його реальну недугу вирішили пролити журналісти segodnya.ua.

“Нещодавно ми задавалися питанням, що відбувається з Андрієм Малаховим і куди поділося його волосся. Телеведучий завжди виглядав ідеально, але останнім часом багато хто помітив, що в ефірі він з’являється в перуці, а ще значно набрав вагу”, – сказано у статті .

Також видання публікує фотографії телеведучого Андрія Малахова, на яких чоловік практично неможливо дізнатися.

Сам Андрій не розповідав, що відбувається у його житті. Він хоч і публічна людина, але все ж таки намагається зробити так, щоб його особисте не виходило за рамки дозволеного.

Своє припущення, за даними segodnya.ua, зробив блогер Anton S, який зробив серйозну заяву у відомого російського телеведучого онкологія. Нібито цю інформацію він отримав від перевіреного джерела, яке працює на телебаченні.

У зв’язку із хворобою Андрій Малахов дуже погано виглядає

Проте офіційної інформації про цей плачевний діагноз не надходило. Лише звістки, що Малахов публікує фотографії, показуючи свій вкрай незадовільний зовнішній вигляд.