Тест – головоломка №83: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Вирішіть головоломку №83. Знайшли рішення? Якщо ні, то на малюнку нижче є рішення. Удачі та міцного вам здоров'я!

Спробуйте вирішити головоломку із сірниками №83. Це для уважної людини буде просто, а для новачка проблема. Але новачок може покращити свою уважність та ознайомитися з інформацією нижче.

Дихайте глибоко. Якщо ви будете робити три глибоких вдихи животом до і після кожної розмови, ви будете краще бути присутніми під час розмови та очистить свій розум після нього.

Переведіть телефон в авіарежим, коли ви на нараді. Позбувшись від відволікаючих факторів вашого смартфона, ви позбавитеся безлічі відволікаючих факторів, які заважають вам бути повністю присутніми.
Уповільнювати! Якщо ви зупинитесь і відчуєте запах троянд, ви оціните всю красу і достаток, які може запропонувати життя.

Практикуйте трансформаційне слухання. Повне слухання без будь-якої мети будує відносини, які роблять життя солодким, на відміну транзакційного чи короткочасного слухання.

Часто розтягуйтеся та рухайтеся. Існує безліч досліджень, які показують, що сидяче становище – це нове куріння. Регулярно вставайте зі стільця щонайменше п’ять хвилин кожну годину, щоб оптимізувати своє здоров’я та самопочуття.

Вийти на обід. Заберіть обід зі свого робочого столу. Ваше тіло і мозок заслуговують на відпочинок!
Вийди на вулицю! Незалежно від того, яка погода, навчитеся цінувати сьогодення, насолоджуючись красою на відкритому повітрі незалежно від вашого пейзажу.

Скажіть комусь, як сильно ви їх цінуєте. Будьте конкретні – це може бути вперше, коли хтось поділився з ними цим компліментом. Який подарунок!
Зверніть увагу, у яких тимчасових межах знаходиться ваш розум. Якщо він у минулому чи майбутньому, акуратно поверніть його у сьогодення.

А тепер вирішіть головоломку №83. Знайшли рішення? Якщо ні, то на малюнку нижче є рішення.

Удачі та міцного вам здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором