Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд котика в траві та квітах

Знайдіть котика в траві та квітах. Знайшли котика? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Відмінного вам настрою та міцного здоров'я!

Коти люблять відпочивати та ховатися від господині у клумбах, траві чи квітах. Це якраз такий випадок. Спробуйте визначити, де сховався котик за 30 секунд. Для нової людини це буде проблематично, а уважна людина покладеться у відведений їй час.
Для покращення уваги вам може бути корисна інформація нижче.

Тренування прогресивної м’язової релаксації

Тренування прогресивної м’язової релаксації – це практика усвідомленості, яка вчить людей систематично зосереджуватися на різних частинах свого тіла та розслабляти кожну з них по черзі. Часто тренування починається з верхівки голови та поширюється на всі частини тіла, аж до пальців ніг. Тренування прогресивної м’язової релаксації є однією з найефективніших стратегій розслаблення. Це може бути особливо корисно для людей, які хочуть щось робити під час медитації, або для тих, хто відчуває сильну напругу в тілі та потребує фізичного розслаблення.

Час на природі

Було доведено, що багато людей прогулянка на природі знижує стрес. Природа може заспокоювати, і навіть може сприяти ясності мислення.

Ведення журналу

Ведення щоденника – це проста форма усвідомленості, яка вимагає лише кілька хвилин, щоб записати свої думки. Однією з великих переваг ведення журналу є те, що для нього потрібні лише основні інструменти, такі як папір та ручка або програма обробки текстів. Люди можуть присвятити багато часу або всього кілька хвилин.
Ведення щоденника може допомогти вам позбутися поганого настрою або допомогти заспокоїти розхитані нерви, коли ви зайняті глибшою емоційною роботою, такою як розв’язання складних проблем.

А тепер переходьте до тесту на уважність і знайдіть котика в траві та квітах. Знайшли котика? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите.

Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Котик обведений лінією