Тест – головоломка №104-С: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Уважність наголошує, що думки не є фактами. Вирішили головоломку? Якщо ні, то нижче перегляньте рішення. Удачі та міцного здоров'я!

Заваріть ароматну каву або запашний чай і приступайте до вирішення головоломки зі сірниками. Поєднуйте корисне із приємним. Плюс прочитайте інформацію нижче для збільшення уважності та усвідомленості.
Ви можете почати практикувати усвідомлену ходьбу на самоті або одразу спробувати її на свіжому повітрі. Це також хороша альтернатива сканування тіла, якщо ви часто можете заснути під час цієї медитації.

Щоб виконувати усвідомлену ходьбу:

Прийміть розслаблене положення стоячи готове до ходьби. Намагайтеся не фокусувати свій погляд на чомусь конкретному, просто дивіться уперед. Почніть думати про почуття, які ви можете відчувати.
Почніть повільно ходити, думаючи про відчуття у ступнях та ногах. Нехай ваш розум стежить за тиском від п’ят до шкарпеток під час ходьби. Зверніть увагу, чи ваші руки коливаються взагалі, і як при цьому відчуваються ваші плечі і лікті.
Продовжуйте ходити протягом десяти-п’ятнадцяти хвилин або довше, якщо хочете, постійно концентруючись на відчуттях у різних частинах тіла. Якщо ви крокуєте, подумайте, які м’язи та суглоби використовуються при повороті. Якщо ваші думки блукають, переорієнтуйте свою увагу на своє тіло.
Як тільки ви освоїтеся з цією медитацією, ви можете практикувати різні швидкості та умови та намагатися використати її, коли ви знаходитесь поза домом.

Уважне мислення

Усвідомленість вчить вас помічати думки, що регулярно виникають у вас, які регулярно призводять до певних дій. Наприклад, у вас можуть регулярно виникати думки про те, що інші вважають вас потворним, і у відповідь ви уникаєте соціальних ситуацій або навіть виходьте на вулицю. Уважність наголошує, що думки не є фактами.

Вирішили головоломку? Якщо ні, то нижче перегляньте рішення. Удачі та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором