Тест – головоломка №136-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Вирішили головоломку? Швидко вийшло? Якщо ви не знайшли рішення, то на малюнку нижче ви його побачите. Гарного вам настрою та успіхів у всьому!

Як вам головоломки із сірниками? Чи вдається їх швидко вирішувати? Якщо ви ще не навчилися їх вирішувати, інформація нижче повинна буде вам корисна.

Техніка заземлення п’яти почуттів

Перш ніж приступити до цієї вправи, попрактикуйте техніку усвідомленого дихання два-три рази, щоб почати заспокоювати своє тіло та розум.
Огляньтеся навколо свого найближчого оточення
Назвіть п’ять речей, що ви бачите. Це може бути так само просто, як птах, стіл або олівець.

Назвіть чотири речі, яких ви можете доторкнутися. Це може бути ваше волосся, трава або подушка.
Назвіть три речі, які ви можете почути. Обов’язково називайте зовнішні звуки, наприклад, гавкіт собаки або машину, що проїжджає повз.
Назви дві речі, які ти відчуваєш запахом. Наприклад, ваші парфуми або квіти та рослини поруч.
Назвіть одну річ, яку ви можете спробувати. Можливо, це жувальна гумка чи кава.

Створення заяви про заземлення

Коли ми потрапляємо в цикл роздумів або повторюваних думок або, у разі посттравматичного стресового розладу, виявляємо, що подумки повертаємось до моментів травми, наявність під рукою затвердження заземлення може допомогти вам бути уважним і повернутися до цього моменту.
Якщо ви пишете заяву про заземлення, не забудьте торкнутися наступних моментів:
Де ти та який сьогодні день?
Нагадайте собі, що зараз ви у безпеці.
Що змінилося зараз у порівнянні з минулим?
Завершіть своє обґрунтування словами твердження.

Ось приклади ефективних тверджень заземлення:
“Сьогодні понеділок, і я перебуваю у своєму офісі. Я в безпеці тут. Я згадую травму, що сталася у минулому. Це просто враження; вони не можуть завдати мені шкоди”.
“Зараз 2022, і я в безпеці. У своїх спогадах про травму я старший, ніж насправді, тому я знаю, що вижив. Мене оточують друзі, які люблять мене”.

Ви можете написати заяву про заземлення на аркуші паперу та тримати його у кишені або на столі. Щоразу, коли ви відчуваєте тривогу або паніку, ви можете звернутися до своєї заяви, яка допоможе вам заспокоїтися.

Вирішили головоломку? Швидко вийшло? Якщо ви не знайшли рішення, то на малюнку нижче ви його побачите. Гарного вам настрою та успіхів у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором