Тест – головоломка №141-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Вирішили головоломку? Якщо ні, то на малюнку нижче ви можете побачити рішення. Успіхів вам і гарного настрою!

Головоломки зі сірниками багатьом подобається і тому ми публікуємо далі такі головоломки. А для збільшення уважності інформація нижче вам знадобиться.

Уважність – це свідоме усвідомлення, яке ви привносите зараз, здатність керувати своєю свідомістю. Усвідомленість — це не справжній момент. Це те, що ви привносите зараз і переживаєте зараз. Усвідомленість – це усвідомлене бачення того, що відбувається зараз.
Але не лише речі у світі. Свідомість також спостерігає за тим, що відбувається всередині вас.

Зробіть це практикою

Уважність має стати практикою. Можливо, це те, що ви плануєте на один і той же час день у день. Добре. Можливо це будильник, який ви встановили на своєму інтелектуальному пристрої, щоб нагадати вам. Але це також може бути щось, що ви збираєтеся практикувати більш спорадично.
У будь-якому випадку намір, який ви встановили, а потім довели до кінця, важливий. Якби ви грали в спортивній команді, ви б тренувалися, щоб підвищити рівень своєї майстерності, правда? Те саме з інструментом або малюнком. Справді, коли справа доходить до чогось, важлива практика.

Те саме з перебуванням зараз. Ви маєте практикувати це. Якщо найкраще, чому ви можете присвятити себе, – це час від часу щодня, робіть це. Якщо ви готові до більш ретельної рутини, зробіть це.
Практика буде мати важливе значення, коли справа доходить до терпимості до речей, які можуть виникнути, коли ви знайдете більше можливостей отримати доступ до своїх почуттів.

Вирішили головоломку? Якщо ні, то на малюнку нижче ви можете побачити рішення. Успіхів вам і гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором