Тест – головоломка №152-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров'я!

Як вам головоломки із сірниками? Чи вдається їх швидко вирішувати? Якщо ви ще не навчилися їх вирішувати, інформація нижче повинна буде вам корисна.

Які переваги уважності?

Коли ми виділяємо час для себе, щоб практикувати усвідомленість щодня, ми починаємо ефективніше розпізнавати свої розумові моделі. Для нашого психічного щастя важливо знаходити моменти усвідомленості, тому що ми бачимо нашу реальність через екран нашого мислення. Практика усвідомленості може позитивно вплинути на багато аспектів нашого повсякденного життя:

Поліпшення самопочуття: нам стає легше розпізнавати та насолоджуватися радощами життя в міру їхнього виникнення. Зосередивши увагу на теперішньому моменті, ми можемо повністю поринути у справи та уникнути занепокоєння про майбутнє чи жалю за минуле.

Поліпшення фізичного здоров’я: Уважність допомагає зняти стрес, знизити кров’яний тиск, покращити сон та зменшити хронічний біль, серед багатьох інших переваг для здоров’я.

Поліпшення психічного здоров’я: останніми роками багато фахівців у галузі психічного здоров’я звернулися до усвідомленості та медитації як до найважливішого компонента лікування депресії, занепокоєння, зловживання психоактивними речовинами, розладів харчової поведінки та багатьох інших проблем із психічним здоров’ям. Звернення до болючих емоцій допомагає нам прийняти наші переживання такими, якими вони є.

Усвідомленість – це форма самонавчання. Вивчаючи себе, ми краще усвідомлюємо те, що робимо і думаємо, що не служить нам і не наближає нас до нашого істинного я.

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором