Важкий тест на уважність: знайдіть за одну хвилину кота у дровах

Ну як знайшли кота? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Гарного вам настрою та удачі!

Це складний тест, особливо для новачка. Багато дров, а кіт один, до того ж, він дуже добре сховався. Підказка – мордочка його видно вся! Вам також може бути корисною інформація нижче.

Те, що веде до покращення уважності

Якщо ми практикуємо занепокоєння, ми стаємо досвідченими у занепокоєнні. Якщо ми практикуємо гнів, страх чи самозасудження, ми також розвиваємо ці здібності, свідомо чи несвідомо, навмисно чи ні. Мозок не оцінює одну здатність краще або гірше за іншу. Кожен просто виконує свою функцію.
Якщо ми практикуємо доброту, турботу про себе, щедрість, співчуття, надію чи уважність, тоді наш мозок стає більш майстерним і здатним у цих функціях. Потім ми можемо отримати доступ до цих можливостей легко.

Усвідомлений вибір

Між стимулом та реакцією є простір. У цьому просторі наша сила вибрати нашу відповідь. У нашій відповіді наша сила і свобода.
З практикою ми можемо покращити нашу здатність обирати відповіді. Ми починаємо з прояву цікавості, неосуду, прийняття та співчуття при кожній зустрічі. Ми робимо глибокий вдих і звертаємо увагу на те, що є тут і зараз — відчуття прохолодного вітерця на обличчі, смуток чи страх, які ми відчуваємо після сварки, або зняття напруги в нашому тілі, коли ми поряд із коханою людиною.

Ну як знайшли кота? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Гарного вам настрою та удачі!