Тест – головоломка №161-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, нижче ви знайдете рішення. Успіхів вам і відмінного настрою!

Намагайтеся більше приділяти час тестам на уважність та головоломкам. Вони тренують ваш мозок, і ви почуватиметеся інакше. І настрій буде кращим! А для збільшення уважності вам буде корисна інформація нижче.

Емоційне та поведінкове регулювання: усвідомленість заземлює вас зараз і допомагає вам дивитися на речі нейтрально. Це допоможе вам зробити паузу та обдумано вибрати реакцію на негативних людей та ситуації, а не реагувати різко чи ірраціонально.
Збільшення тривалості концентрації уваги: коли ви тренуєте свій розум концентруватися на відчуттях чи переживаннях зараз, ви підвищуєте його здатність концентруватися та утримувати увагу.

Найкращий сон: уважність збільшує тривалість та якість сну, що саме по собі покращує психічне та фізичне здоров’я.

Зменшення болю: хронічний біль може потребувати повної уваги, що посилює відчуття болю. Свідомість допомагає перемикнути вашу увагу на щось інше, щоб допомогти вам випробувати відчуття, відмінні від болю, і допомагає вам займатися діяльністю, яку інакше ви могли б уникнути.

Поліпшення роботи імунної системи: хоча дослідники досі не зовсім впевнені, як це працює, було доведено, що практика усвідомленості зміцнює імунну систему, щоб підтримувати ваше здоров’я.
Вивчення та практика усвідомленості дозволяє вам позбавити своє життя від занепокоєння, стресу, депресії та інших проблем із психічним здоров’ям. Розум, який живе сьогоденням, — це розум, який живе з метою, роблячи щось навмисне, за мить, щоб створити життя відповідно до власних цінностей.

Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, нижче ви знайдете рішення. Успіхів вам і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором